TRIAL
Esports 19/07/2014

Toni Bou guanya el GP de la Gran Bretanya de trial i es distancia de Raga en la general

El pilot de Piera ha guanyat la primera jornada de la cursa britànica per davant d'Adam Raga i d'Albert Cabestany

Ara
2 min
Toni Bou, durant el GP de la Gran Bretanya de trial / G2FMedia

BarcelonaToni Bou s'ha imposat en la primera jornada del GP de trial de la Gran Bretanya. El pilot de Piera ha realitzat una gran actuació en un trial molt complicat com ha estat aquest sisè Gran Premi de la temporada, disputat a la petita localitat de Nord View, a Carlisle, al nord d'Anglaterra.

Les condicions de la cursa no eren les millors, ja que en una prova amb terra i pedra se li ha afegit la pluja que ha complicat el pilotatge dels pilots en diferents fases de la carrera. No obstant això, el pilot del Repsol Honda Team ha brillat de nou i, a la primera volta, ha mantingut la targeta a zero fins a l'última zona, on ha penalitzat un punt. En finalitzar aquest primer gir a les 12 zones del recorregut, la diferència del pilot de Piera amb els seus rivals era de més de 14 punts. A la segona volta, coneixedor de l'avantatge amb els seus rivals, el pilot català ha sumat alguns punts de més, tot i que ha augmentat la diferència en la provisional de la cursa. En l'últim gir, i amb tot a favor per aconseguir la seva quarta victòria de la temporada, ha comès dos errors consecutius quan buscava acabar la prova sense penalitzar. Bou ha acabat la prova per davant d'Adam Raga, el seu màxim rival en la general, i del també català Albert Cabestany, que ha estat tercer.

La victòria d'aquest dissabte li suposa a Toni Bou sumar 20 punts més i ampliar la diferència que manté amb Adam Raga en la provisional del Campionat del Món a 7 punts a falta de quatre jornades de cursa per acabar el certamen.

Aquest diumenge es disputarà la segona i última jornada d'aquest Gran Premi de Gran Bretanya de Trial. Els pilots s'enfrontaran, novament, a un recorregut amb tres voltes a un total de 12 zones.

stats