Futbol Català
Esports 12/04/2012

L'entrenador de la Gramenet té la sensació de viure "el mateix guió sobre la gespa cada diumenge"

Toni Romero creu que en les condicions que viu el club no pot exigir més als jugadors

àngel Garreta
1 min
El tècnic colomenc

Santa Coloma de GramenetLa Gramenet viu moments extremadament complicats en l'any del seu descens a Tercera Divisió. L'entitat colomenca, immersa de nou en la zona calenta de la taula classificatòria, ocupa ara mateix la primera plaça de descens a Primera Catalana. El conjunt blau es troba a dos punts del Vilanova, primer dels clubs que se salvarien en finalitzar la lliga. La Grama va tenir una bona oportunitat d'abandonar el descens el passat divendres sant en un duel ajornat contra el Balaguer on els de Santa Coloma es van avançar al marcador i van acabar pendent als minuts finals.

El desenvolupament d'aquell partit i de tants altres durant la segona volta fa que el tècnic de l'equip, Toni Romero, tingui la sensació de viure "el mateix guió sobre la gespa cada diumenge. Acumulem més i més del mateix. L'equip lluita i fa mèrits, però no tenim gens de sort". No obstant, l'entrenador està content amb els seus jugadors perquè "és un bloc que treballa molt i molt durant la setmana i se sacrifica durant els partits".

Romero creu que "en l'actual situació del club no puc exigir més als jugadors" donat que "són tots molt joves i han d'assumir ara mateix un sacrifici extra que no han de fer altres clubs" i admet que la permanència passa "per fer-ho molt i molt bé fins al final". La Gramenet suma tres derrotes seguides, perdent quatre dels cinc últims partits i obtenint només una victòria en els set darrers duels. El proper diumenge els homes de Toni Romero viuran un duel directe amb l'Amposta, penúltim classificat (dos punts per sota) i on tots dos clubs cremaran les seves darreres opcions.

stats