Copa Catalunya
Esports 06/12/2011

El Torreforta fa història a la Copa Catalunya derrotant el Castelldefels i accedint a la fase final

L'equip castelldefelenc va caure per 2-1 contra el conjunt revelació dels darrers anys

El Torreforta estarà als quarts de final

BarcelonaL'any 2011 quedarà gravat a foc a la memòria del Torreforta per sempre. Aquest modest i humil equip, autèntica sensació de la temporada a la Copa Catalunya, ha donat avui un altre pas de gegant eliminant de la competició un Tercera Divisió com el Castelldefels. L'equip tarragoní, cinquè de Primera Catalana, ha aconseguit el bitllet per als quarts de final amb un gol al darrer minut de partit obra d'un davanter il·lustre del futbol català, Iban Parra.

Tots els gols del partit van arribar al segon temps, després d'una primera meitat no gaire destacada en el nivell de futbol i amb molt poc perill de les respectives davanteres cap a l'àrea rival. Al minut 57, una pilota pentinada per Parra ha servit al central Raúl González per fer de cap el primer gol del partit. El Castelldefels ha reaccionat i ha igualat el duel a nou minuts per al final gràcies a Jorge Sánchez. No obstant, a seixanta segons d'arribar al temps reglamentari, Parra, amb una falta d'antologia deu metres fora l'àrea, ha fet esclatar de joia els seus amb un golàs directe per l'escaire.