Copa Catalunya
Esports 20/02/2012

El CDC Torreforta es prepara per al partit més important en tota la història de l'entitat tarragonina

L'entitat ja ha venut més de 800 entrades pel duel de Copa Catalunya contra el Nàstic

àngel Garreta
2 min
El Torreforta vol seguir de festa

TarragonaEl Municipal de Torreforta té dimecres vinent a les 20 h una cita sense precedents, la més important dels 55 anys de vida del Club Deportivo Cultural Torreforta, equip del barri de Ponent de Tarragona. El conjunt local rebrà la visita del Nàstic en un inèdit derbi a partit únic que servirà per decidir quin equip passa al tram final de la Copa Catalunya, on ja esperen els dos grans del país, el Barcelona i l'Espanyol, així com el vencedor del duel entre el Manlleu i el Girona.

S'espera una gran assistència de públic al partit, ja que el Torreforta ja ha venut 800 entrades en venda anticipada. Durant dos dies més, el club oferirà 700 noves entrades, 300 a 6 € i 400 al preu normal del dia del partit, 10 €. Segons ha comunicat l'entitat, esperen recollir uns 8.000 € en concepte d'entrades, diners que serviran per pagar una plantilla que fa 9 mesos que no cobra i que, paradoxalment, ha situat el Torreforta en el punt més alt del seu historial esportiu.

El club compta en punta d'atac amb un dels golejadors més reconeguts del segle XXI a Tercera Divisió, el veterà Iban Parra, autor de nou gols aquesta temporada i decisiu també en el pas de l'equip per la Copa Catalunya. Dins la plantilla del Torreforta militen també 9 jugadors amb passat grana a les categories formatives del Nàstic.

Un club en alça malgrat la crisi

El Torreforta milita enguany a Primera Catalana, categoria també històrica per a l'entitat blava, que ha assolit tres ascensos en sis anys. No obstant això, el club no ha pogut esquivar la crisi econòmica que viu el país i acompanya els millors moments esportius des de la seva fundació amb un dels més crítics pel que fa a pressupost. Recentment, un dels capitans de la plantilla, Álex González, va declarar al diari 'Sport' que "al club no podem retreure-li res, sabem que la subvenció municipal no ha arribat i que les empreses amb les quals hi ha algun conveni tampoc han aportat els diners, així que aquest partit és una oportunitat per poder ingressar diners i rebre alguna mensualitat".

Portes obertes a Manlleu

En l'altre partit de quarts de final de la competició, el Manlleu rebrà també un equip de Segona A, el Girona. La directiva del club osonenc ha decidit no cobrar entrada per veure aquest important partit del conjunt dirigit per Francesc Cargol, per la qual cosa s'espera una assistència sense precedents en un partit de Copa Catalunya. El duel es jugarà també dimecres a les 20.30 h.

stats