Esports 16/06/2012

El 'trio màgic' de França derrota Ucraïna

Jordi Mestre
1 min

Pas endavant dels francesos cap als quarts de final després de derrotar Ucraïna en un partit que es va aturar quan encara no s'havien jugat ni cinc minuts: per culpa de la intensa pluja que va caure sobre Donetsk.

En tornar de la pausa, que va durar gairebé una hora, els francesos van demostrar que són més equip gaudint de la majoria d'ocasions. El costat esquerre va ser el principal focus de perill dels francesos, amb una combinació entre bones arribades de Clichy des del darrere, encertades caigudes de Benzema a banda i ràpides associacions entre Ribéry i Nasri. Mexès, a la sortida d'un córner, i Ménez, després d'un error de la defensa ucraïnesa, van estar a punt d'avançar França al marcador. En canvi, el bagatge ofensiu local es va reduir a una gran desmarcada de Xevtxenko i una acció personal de Iarmolenko que Lloris va aturar.

La segona meitat va confirmar les sensacions de la primera, i el trio màgic format per Nasri, Ribéry i Benzema va fer anar de corcoll tota la defensa ucraïnesa. Això va permetre a Ménez i Cabaye aparèixer des de l'altra banda, rebre en posicions d'avantatge a l'esquena dels locals i marcar dos gols en tot just tres minuts. Els ucraïnesos, amb Xevtxenko al capdavant, van voler reaccionar, però els francesos es van mostrar seriosos i sòlids, sense donar opcions als amfitrions. Després de la victòria, França lidera el grup amb 4 punts, i sap que té moltes opcions d'aconseguir la primera posició si derrota els suecs en l'última jornada.

stats