FUTBOL
Esports 18/03/2019

La UEFA investiga Cristiano Ronaldo pel seu gest contra l'Atlètic

El 21 de març decidirà si sanciona el davanter del Juventus

Ara
1 min
La UEFA investiga Cristiano Ronaldo pel seu gest contra l'Atlètic

BarcelonaLa UEFA està investigant Cristiano Ronaldo i el podria sancionar. Aquesta investigació arriba després del gest del portuguès en el partit entre el Juventus –el seu equip– i l'Atlètic de Madrid. Després de marcar el 3-0 definitiu, Ronaldo va fer un gest similar al de Diego Pablo Simeone, tècnic de l'Atlètic, en el partit d'anada, tocant-se els genitals.

Després d'una investigació feta per un inspector d'ètica i disciplina de la UEFA, s'aplica l'article 55 del reglament disciplinari de l'organisme esportiu. Així, s'han obert procediments disciplinaris contra Ronaldo per incompliment dels articles 11 i 12 del reglament. Aquest article afirma que cal sancionar les conductes ofensives amb els rivals i les que desacrediten l'esport.

"L'òrgan de control, ètica i disciplina de la UEFA s'ocuparà d'aquest cas en la seva pròxima reunió, el 21 de març ", diu el comunicat del màxim organisme del futbol europeu. L'entrenador de l'Atlètic de Madrid va ser sancionat pel comitè de disciplina de la UEFA amb una multa de 20.000 euros, una sanció que segurament també haurà de pagar Cristiano.

stats