Tenis Taula
Esports 08/10/2014

Últims dies de votació perquè Josep Antón revalidi el títol mundial de trucs de ping-pong

El palista català va accedir a la final amb dos trucs, un en solitari i l'altre acompanyat de la jugadora olímpica Galia Dvorak

Ara
2 min
Un dels trucs que presenta Josep Antón, aquest 2014, per guanyar el torneig de ping pong

BarcelonaAquest diumenge, 12 d'octubre, s'acaba el període de votació popular per escollir el millor truc de tenis taula de l'any. Un català, Josep Antón Velázquez, opta a revalidar el títol de cops espectaculars, una competició que organitza la federació internacional de tennis de taula (ITTF)

Josep Antón va accedir a la final i ho va fer amb dos vídeos. Un en solitari i l'altre amb la jugadora olímpica Galia Dvorak. Per tant, el català opta a les dues primeres posicions, ja que cada vídeo es considera una candidatura.

Per accedir a la final, el palista català va haver de gravar un vídeo (en el seu cas va presentar-ne tres) i optar a ser un dels que tenia més visualitzacions. Els finalistes eren els tres més vistos més dues 'wildcards' (invitacions). El seu primer truc (en solitari) amb 127mil reproduccions, suma més visites que els seus tres rivals junts, mentre que el segon ja acumula 48mil visualitzacions.

La final consisteix en una doble votació, una primera popular, que pondera un 60% en l'elecció del vencedor, i una segona per part d'un jurat especialitzat format per 8 membres de la ITTF que repartiran el 40% dels punts restants. Els rivals del català són un canadenc, membre nacional de la selecció del seu país, un japonès i un indú.

Es pot votar a favor de Josep Antón a través d'aquest enllaç (es pot votar sense necessitat d'omplir el formulari). El termini s'acaba el 12 d'octubre.

El vencedor, que es donarà a conèixer el proper 13 d'octubre, guanyarà una esponsorització d'un any amb la marca de material STIGA valorada en 2.000 €, un premi en metàl·lic de 4.000 $ (3160 €), i un viatge de 4 dies per a dues persones a Bangok per gaudir de les 'Grand Finals' del circuit de 'Protours internacional'.

stats