HEINEKEN CUP
Esports 14/01/2011

Guanyar i sumar el punt de bonus ofensiu, l'objectiu de la USAP al camp del Treviso

La USAP afronta un partit clau de cara al seu futur a la Heineken Cup al camp del Treviso italià (dissatbe, 14.30 h)

Toni Padilla
1 min
El jugador de l'USAP de Perpinyà Jerome Porical

PerpinyàEls catalans no poden fallar davant del rival més fluix del grup 5 de la Heineken Cup. Els italians, de fet, han perdut els quatre partits jugats fins ara i tot just han sumat un punt gràcies a una derrota digna per menys de 7 punts.

El principal objectiu de la USAP és aconseguir els quatre punts i sumar-ne un cinquè gràcies al bonus ofensiu (a la Heineken, es donen quatre punts per triomf i un cinquè si es fan quatre o més assaigs). En cas d'aconseguir-ho, la USAP sumaria 17 punts, i s'asseguraria arribar al darrer matx entre els dos primers classificats.

Actualment, el grup està liderat pels gal·lesos dels Scarlets amb 15 punts. En segona posició hi ha el Leicester anglès amb 13, i la USAP en suma 12. Aquesta jornada, però, gal·lesos i anglesos es veuen les cares al camp dels Scarlets, per la qual cosa un triomf català a l'Stadio Comunale de Monigo, on juga el Treviso, deixaria en una posició òptima la USAP, que s'ho jugarà tot en la darrera jornada, el proper 23 de gener a l'Aimé Giral davant dels Scarlets.

En el partit d'anada, la USAP va derrotar per 35 a 14 el Treviso gràcies a quatre assaigs en el segon temps del partit.

La USAP té algunes baixes per lesió, concretament les de Robins Tchale-Watchou, Adrien Planté, Gavin Hume, Jérôme Schuster i Charles Geli. La convocatòria pel partit és de 26 jugadors: Mas, Bourrust, Freshwater, Pulu, Tincu, Guirado, Delonca, Olibeau, Vilaceca, Alvarez-Kairélis, Britz, Le Corvec, Perez, Tuilagi, Chouly, Cazenave, Mélé, Boulogne, Laharrague, Mermoz, Marty, Grandclaude, Sid, Candelon, Michel i el màxim anotador de la USAP, Porical.

stats