HEINEKEN CUP
Esports 15/01/2011

La USAP camina amb pas ferm a Europa gràcies a un fantàstic segon temps a Itàlia (9-44)

La USAP depèn de si mateixa per ser a la segona fase de la Heineken Cup, després de superar un Treviso que al descans empatava 9-9

Toni Padilla
El jugador de l'USAP Julien Candelon

BarcelonaEls catalans sabien que no podien fallar si volien seguir vius a Europa, i malgrat els patiments del primer temps, han fet els deures. Tal i com va passar en el partit d'anada, el Treviso ha plantat cara en els primers minuts, quan fins i tot s'ha posat per davant 9-3 gràcies a tres xuts a pals de De Waal. La USAP però, ha marxat al descans amb empat 9-9 gràcies a tres xuts del perpinyanès Jerome Porical.

L'empat era un resultat horrible per a la USAP, ja que els tocava guanyar per arribar a la darrera jornada en la primera posició. I la USAP no ha fallat imposant la seva força física i davantera amb cinc assaigs en el segon temps, obra de Le Corvec, Sid, Laharrague i Candelon (autor de dos). El triomf 9-44 significa que l'USAP suma els quatre punts per guanyar, i un cinquè de bonus ofensiu.

El proper 23 de gener, els Scarlets gal·lesos visiten l'Aimé Giral, i si la USAP guanya, serà a la segona fase. Una derrota en canvi, significaria l'eliminació, sempre i quan el Treviso no obrés un miracle davant el Leicester anglès.

Alineacions:

Treviso: Williams, Nitoglia, Galon, Garcia, De Jager (Sgarbi, 57'), De Waal, Botes, Derbyshire (Vosawai, 64') (Pavanello, 73'), Vermaak, Filipucci, Bernabo (Van Zyl, 50'), Pavanello, Di Santo (Cittadini, 50'), Sbaraglini (Ghiraldini, 50') i Fernandez Rouyet (Rizzo, 50').

USAP: Porical (Michel, 73'). Sid, Marty (Grandclaude, 62'), Mermoz, Candelon, Laharrague, Mele (Cazenavem 64'), Tuilagi (Chouly, 51'), Pérez, Le Corvec, Vilaceca, Olibeau (Alvarez-Kairelis, 67'), Mas (Bourrust, 64'), Tincu (Guirado, 51') i Freshwater (Pulu, 61').