BARÇA

El diari valencià 'Superdeporte' arremet contra el Barça: "Farça"

"La provocació, els insults i el teatre dels jugadors del Barça donen la volta al món", diu el rotatiu en portada

La polèmica del València-Barça d'aquest dissabte encara cueja. El diari 'Superdeporte' ha fet un joc de paraules a la seva portada per atacar el Barça i assenyalar els jugadors blaugranes com a causants del que va passar a Mestalla. "Farça", porta el rotatiu a la portada, amb una clara explicació del punt de vista del diari sobre els fets:  "La provocació, els insults i el teatre dels jugadors del Barça donen la volta al món".

'Superdeporte' considera un " robatori" el que va passar dissabte, ja que Undiano Mallenco va afavorir clarament el conjunt de Luis Enrique amb les seves decisions. I sobre el llançament d'una ampolla d'aigua que va impactar sobre Neymar, les culpes als futbolistes del Barça: "Els de Luis Enrique, amb anys d'experiència en l'art de la provocació, no només van tractar de fer enfadar l'afició de Mestalla amb gestos i crits, sinó que, a més, van insultar els seguidors locals".

Un dels articulistes, Julián Montoro, defineix d'aquesta manera l'acció del penal i el llançament de l'ampolla d'aigua: "Hi va haver a la graderia algú encara més cafre que Neymar, provocador professional, i és qui va llançar l'ampolla. A veure si per una vegada les càmeres serveixen d'alguna cosa i el fan fora per sempre. Una taca en el dia en el qual la immensa majoria de l'afició va tornar-se a identificar amb l'equip".