Esports 12/06/2012

El veterà cap de Xevtxenko guanya el del solitari Ibra

Natalia Arroyo
1 min
L'ucraïnès Xevtxenko 
 Va ser decisiu, amb dos gols.

AKíev s'enfrontaven ahir dos immensos davanters: Andrei Xevtxenko, dirigint l'amfritriona Ucraïna, i Zlatan Ibrahimovic, liderant Suècia. Un crac del present i un, aparentment, oblidat en el passat. Però dos cops de cap genials del punta ucraïnès van tornar-lo a situar en portada i van servir per remuntar el gol inicial del suec i donar als locals el lideratge provisional del grup D després d'un duel entretingut.

Ucraïna, activa i alegre, va deixar detalls de qualitat per bandes, a través de Iarmolenko i Konoplianka, hàbils en la centrada i generosos en l'arribada. Escudat per Timoixtxuk, l'equip ucraïnès va controlar força bé la tova estratègia ofensiva de Suècia, massa centrada en l'aïllada figura d'Ibrahimovic.

Després d'un primer temps amb 0-0 i una rematada de cap al pal del suec, el davanter del Milan va aprofitar una centrada rasa de Källström en una llarga jugada d'atac per avançar Suècia. Però l'estrella ucraïnesa, que va marxar ovacionada de l'Olímpic de Kíev, va capgirar el marcador en deu minuts. Primer va empatar amb una rematada de cap al vol i, després, va fer el 2-1 amb una hàbil finta i una precisa rematada davant el passiu marcatge d'un Ibra impotent.

stats