FÓRMULA 1
Esports 24/03/2013

Vettel demana disculpes a Webber després de saltar-se les ordres d'equip i Alonso ironitza sobre la situació

Red Bull els havia dit que no s'avancessin i l'alemany ha desobeït les ordres d'equip i ha superat el seu company per aconseguir el triomf

Efe / Ara
2 min
Vettel i Webber, al podi de Sepang / DIEGO AZUBEL / EFE

Sepang / BarcelonaL'alemany Sebastian Vettel, triple campió del món i vencedor aquest diumenge del Gran Premi de Malàisia de Fórmula 1, ha assegurat que no està "molt orgullós" del triomf aconseguit i que deu "una disculpa a Webber i a tot l'equip".

"Demano perdó al Mark [Webber]. Ell estava intentant conservar el cotxe i els pneumàtics i jo he pres la decisió d'avançar-lo quan ho estava fent. No ho hauria d'haver fet", ha dit Vettel després del Gran Premi. "No m'importa la crítica, però li dec una explicació al Mark i a tot l'equip. No estic molt orgullós d'aquest triomf. Hauria d'haver estat el Mark qui estigués a la part alta del podi", ha apuntat pilot alemany.

El director de Red Bull, Christian Horner, creu que la baralla entre els seus dos pilots "ha estat una situació incòmoda per a l'escuderia" i ha recordat a Vettel "que en la Fórmula 1 hi ha dos campionats: el de pilots i el de constructors".

"Ha estat una situació incòmoda per a nosaltres. Els vam donar instruccions clares d'aguantar, però Sebastian [Vettel] ha pres la decisió d'anar-se'n a per la victòria, ell volia guanyar", ha indicat Horner.

"Tots dos són molt bons pilots i han lluitat fort entre ells en diverses ocasions. És complicat de veure perquè al final pots perdre 43 punts. No oblidem que en la Fórmula 1 hi ha dos campionats: el de pilots i el de constructors", ha conclòs el director de l'escuderia austríaca.

Per últim, Fernando Alonso ha ironitzat a Twitter sobre la situació dels pilots de Red Bull: "Per a una vegada que no pujo al podi, el que m'estic perdent!!! No els tornaré a deixar sols... ;)))", ha tuitejat l'asturià, que ha hagut d'abandonar la cursa a la volta 2 després de trencar l'aleró davanter.

stats