Esports 13/11/2015

Victòries del Barça Lassa i del Catgas Santa Coloma

Batería, autor del gol de la victòria del Barça Lassa contra el Magna Navarra / LNFS

BarcelonaEl Barça Lassa i el Catgas Santa Coloma han aconseguit la victòria en els respectius partits de la desena jornada de la Lliga de Futbol Sala. El conjunt blaugrana, que venia de perdre a la Copa del Rei, és el que més ha patit per desfer-se del Magna Navarra. De fet, els de Marc Carmona no han aconseguit el gol de la victòria, obra de Batería, fins al darrer minut. Els altres golejadors han estat Aicardo, Wilde i Gabriel.

Més plàcida ha estat la victòria de l’equip de Santa Coloma, a la pista del Jumilla (4-6). De fet, els catalans dominaven al descans per 0-4 i han gestionat l’avantatge a la represa. Adolfo, amb un 'hat trick', ha estat el gran protagonista del partit. Els altres gols visitants han estat obra de Dani Salgado (que en n'ha fet dos) i Rafa López.