HOQUEI PATINS
Esports 20/12/2013

Un gol in extremis de Jordi Esteva permet el Vilafranca Capital del Vi somiar amb la Copa (3-2)

Tot i que el Tordera ha anat per davant durant una bona estona, el Vilafranca ha acabat remuntant i atrapa provisionalment el Noia Freixenet, equip que actualment marca el tall per entrar a la Copa del Rei

Jordi Graell

BarcelonaEn el partit que obria l’onzena jornada de l’OK Lliga, el Vilafranca Capital del Vi s’ha imposat al Tordera per 3-2 gràcies a un gol de Jordi Esteva a dos minuts pel final. Després d’una primera part molt fluixa en què només s’ha vist un gol de Marc Serra per part dels visitants, la segona ha començat més animada amb l’aparició de les faltes directes. Tot i així ni Marc Navarro, que ha enviat la pilota al pal en la desena falta torderenca, ni Sergi Parra, que ha llançat fora una directa derivada d’una targeta blava a Jordi Galán, han sabut transformar-les.

La jugada que ha canviat el partit, però, ha estat la lesió del visitant Andrea Bolcato, ja que a partir d’aquell moment el Vilafranca ha pogut equilibrar unes forces minvades d’entrada per les baixes de Pablo Aguarón i XaviCaldú. El Tordera s’ha anat desfent amb el pas dels minuts i un motivat Berna Garcia ha sortit al rescat dels homes de Jordi Garciaper remuntar el partit amb dos gols, un de jugada personal i un altre aprofitant un rebuig d’una falta directa transformada per ell mateix. Tot i així, Joan Castañé s’ha trobat una pilota morta dins l’àrea per restablir l’empat, però la insistència local ha acabat trobant recompensa a dos minuts pel final. Una bola penjada per Galán l’ha engaltat al vol Esteva per certificar tres punts importants pel Vilafranca, que provisionalment es situa amb els mateixos punts que el Noia Freixenet, l’equip que marca ara mateix el tall per accedir a la Copa del Rei.