Futbol Català
Esports 16/01/2012

El Vilafranca anima la zona alta de Tercera Divisió

L'equip dirigit per Puchi és la revelació de la categoria

àngel Garreta
1 min
Puchi, tècnic del sorprenent Vilafranca

Vilafranca del PenedèsIniciada la segona volta del campionat de lliga a Tercera Divisió, el Vilafranca s'ha consolidat com l'equip revelació. El club presidit per Pere Montserrat i dirigit a la banqueta per Agustín Pujibert "Puchi", es troba a només un punt del play-off i manté una dinàmica positiva, no coneixent la derrota des de fa ja cinc jornades. A més, l'equip del Penedès ha completat la segona millor primera volta de la seva pròpia història a la categoria.

Malgrat el gran moment actual, Puchi creu que "els objectius són els de sempre: no passar complicacions i quedar com més ben classificats millor". El tècnic adverteix que "mai m'han obligat a més rendiment que la permanència. No hi ha altra realitat. Toquem de peus a terra". Recordant la seva arribada al club, el tècnic admet que "no em van demanar ni tan sols pujar a Tercera. Ara l'equip també treballa com quan es jugava a Catalana i està on està per mèrits propis".

Pel veterà entrenador "poder lluitar de tu a tu amb molts dels equips d'aquesta lliga ja és tot un èxit". Després d'iniciar la lliga amb dues derrotes, el Vilafranca va sumar set victòries en vuit partits, sis d'elles de forma consecutiva. Després d'un petit tram de tres derrotes entre finals d'octubre i inicis de novembre, l'equip ha tornat al camí de la regularitat i no sembla tenir, ara per ara, cap límit.

stats