Esports 19/01/2012

La Copa Federació es queda sense l'únic català

El Badalona cau derrotat per 3-0 a Terol i deixa estèril el triomf de l'anada

El tècnic escapulat Manolo Márquez

TerolEls vuitens de final de la Copa Federació va deixar com a vencedor el Terol i la competició es va quedar sense cap representant català. El Badalona, que havia guanyat el partit d'anada per 1-0, no va poder defensar dimecres a la nit l'avantatge aconseguit i va caure derrotat, sobretot gràcies a dos gols psicològics. El local Álex, amb un gol a l'inici de la primera meitat i un altre a l'inici de la represa, va capgirar del tot el sentit de la ronda de vuitens favorable al Terol.

La primera diana, al primer minut de joc, va presentar dubtes sobre la posició reglamentària d'Álex després de rebre una passada en profunditat. Ja amb 2-0 al marcador, al minut 78 es van acabar les opcions del Badalona –que fins llavors podia aspirar a la classificació fent un gol. Ceballos va fer penal sobre Álex, el protagonista de la nit, i els catalans es van quedar amb un home menys, veient com Monforte feia el definitiu 3-0 des dels onze metres.