WATERPOLO
Esports 04/05/2013

L'Atlètic Barceloneta i el CN Sabadell guanyen el primer partit de les semifinals de la Divisió d'honor de waterpolo masculí

Els dos primers classificats de la fase regular poden classificar-se per la final aquest proper dimecres

Ara
1 min
Imatge de la final de Copa de waterpolo entre el Barceloneta i el Canoe

BarcelonaEls dos primers classificats de la lliga regular masculina, L'Atletic-Barceloneta i el CN Sabadell, s'han imposat fora de casa al Real Canoe NC-Isostar i el CE Mediterrani en els partits d'anada de les semifinals del play-off, i podrien certificar la classificació per a la final aquest mateix dimecres. El CN Sabadell ha estat l'encarregat d'obrir la jornada. Els de Gabi Hernandez han sortit decidits a sentenciar el xoc d'inici, situant-se amb un clar 2-6 al descans. A la segona meitat, els vallesans han mantingut el peu sobre l'accelerador per augmentar la seva renda a l'4-10, preludi del 6-15 final.

En l'altre partit de la sèrie, el Barceloneta no ha acusat el cansament del seu partit del passat dimecres davant el Vouliagmeni grec i s'ha imposat per 6-11 al Real Canoe NC-Isostar. Els de Santi Fernandez encadenen amb això la seva tercera victòria consecutiva davant els madrilenys en el present 2013 (després de la final de Copa i la trobada de segona volta del campionat) i aspiren a classificar-se per la final aquest mateix dimecres.

Els segons partits de semifinals queden fixats pel dimecres 8 de maig, a la piscina de l'equip millor classificat de la sèrie. En cas de desempat, aquest es celebraria la de dissabte, 11 de maig.

stats