WATERPOLO
Esports 29/01/2017

L'Atlètic Barceloneta guanya la cinquena Copa del Rei consecutiva en golejar a Sabadell (10-5)

Al descans l'equip mariner ja guanyava per 5-1 contra els amfitrions del torneig

L'Atlètic Barceloneta ha guanyat la Copa

BarcelonaL'Atlètic Barceloneta ha guanyat la seva cinquena copa consecutiva després d'imposar-se al CN Sabadell per 10-5. L'equip mariner ha demostrat la seva superioritat en una final que ja ha començat a decidir al primer quart. Els de Chus Martín havien vist aquesta temporada com el CN Sabadell els derrotava a la lliga i els trencava una ratxa de 41 partits sense perdre, motiu pel qual han estat més endollats que mai a la final per no donar opcions als vallesans, amfitrions del torneig.

Alberto Muñarriz i Fran Fernández han fet els dos del primer quart (2-0), un primer quart en què el porter mariner Daniel López Pinedo ho ha aturat tot. Marc Larumbe ha fet el 3-0 i Óscar Carrillo el primer gol sabadellenc, però al descans el Barceloneta guanyava 5-1 gràcies als gols d'Alberto Muñarriz i Roger Tahull.

L'eslovac Martin Famera ha fet el 6-1 tot just començar el tercer quart. Carrillo, el referent ofensiu local, ha fet el 6-2. Fran Fernández s'ha encarregat de fer pujar al marcador el 7-2 amb el seu segon gol a la final i Carrillo, molt sol, ha fet el 7-3. Però Alberto Muñarriz ha tancat el tercer quart amb el 8-3.

Blai Mallarach s'ha sumat a la festa al començament del darrer quart (9-3). I Carrillo, esclar, ha fet el quart gol sabadellenc, el quart seu també. Iván Gallego ha fet el 9-5, que ha maquillat el marcador en el primer gol local d'un jugador que no ha estat Carrillo, quan el Barceloneta, que ha fet el 10-5, ja celebrava la tretzena copa.