WATERPOLO
Esports 22/11/2014

El CN Terrassa segueix liderant la Divisió d'honor de waterpolo

Important triomf del Mataró, derrota del Sabadell i victòria del Barceloneta amb suplents

Una imatge del partit entre el CN Mataró Quadis i el CN Catalunya

BarcelonaDesprés del triomf de l'Atlètic Barceloneta a la Supercopa d'Europa, el waterpolo ha viscut una nova jornada de lliga. El Barceloneta ha vençut 11-4 a l'AR Concepción. En el conjunt mariner han tingut minuts als menys habituals i els joves del planter ja que era el segon partit en dos dies.

A la piscina Joan Serra s'ha viscut un bon partit entre el CN Mataró Quadis i el CN Catalunya. Els jugadors de Beto Fernández, que portaven una dinàmica positiva de dos triomfs seguits, han començat trepitjant fort amb un gol de Pere Estrany i un altre del francès Mehdi Marzouki de penal. Al final del primer quart, Mataró guanyava 3-1, però al segon el Catalunya ha plantat cara amb gols d'Adrià Carabí i Gabor Egedi en un contraatac elèctric. Però el Mataró s'ha escapat de nou (5-3 al descans) i 7-5 al final del tercer quart. En el quart final els de Tato García han posat una marxa més i s'han col·locat amb 7-6 en l'electrònic. El visitant Adrià Carabí ha tingut una opció claríssima per posar el 7-7, però ha topat amb el pal i dos gols seguits del CN Mataró Quadis, d'Albert i Edu Mínguez, deixaven un 9-6 gairebé definitiu. Al final, el Catalunya ha perdut d'un gol (9-8). El CN Mataró Quadis es col·loca sisè amb 12 punts.

Mateix resultat s'ha viscut a Madrid en el duel que enfrontava Real Canoe NC-Isostar i CN Sabadell. Els jugadors de Mario García han aconseguit un triomf vital (9-8) davant un rival incansable que no perdia des de la jornada 1 del campionat (6-9 davant el CE Mediterrani). El partit s'ha decidit en l'últim període, al qual s'ha arribat amb empat a 6. Gràcies a aquest triomf, el conjunt de la capital que avança als de Chava Gómez i es col·loca quart amb 15 punts.

No tenia una prova gens fàcil per la seva banda el líder CN Terrassa, que rebia en el seu fins ara inexpugnable feu el CN Sant Andreu de Xavi Julià. Els egarencs ja vencien al descans per quatre gols de renda (8-4), que acabaven augmentant al doble per acabar guanyant de manera bastant còmoda per 15-7. De moment, segueixen intractables. A la piscina Sant Jordi, el CN Poble Nou Enginyers ha sumat el seu tercer triomf seguit després de vèncer per 12-6 al CD Waterpolo Navarra.