WATERPOLO
Esports 08/11/2014

L'Atlètic Barceloneta guanya el derbi al CN Barcelona i el Terrassa segueix liderant la lliga de waterpolo

Empat en els darrers segons entre el CN Sant Andreu i el CN Sabadell

BarcelonaEl CN Terrassa segueix com a líder ferm de la Divisió d'Honor de waterpolo masculí després de guanyar a Pamplona el CD Waterpolo Navarra (9-15). Per darrere, trepitjant-li els talons, tan sols segueix ja en competició amb 15 punts el CN Atlètic Barceloneta, vencedor del gran derbi de barri de la Barceloneta (7-15) contra el CN Barcelona.

Un dels grans partits de la jornada ha estat l'empat entre el CN Sant Andreu i el CN Sabadell (8-8) a la Pere Serrat. Després d'un primer quart sense gols, els homes de Chava Gómez, pletòrics amb una gran ratxa de quatre triomfs consecutius, han fet el 0-1 en un segon quart que ha acabat amb empat 3-3. Els dos equips s'han intercanviat cops fins al 8-8 definitiu, amb el sabadellenc Victor Cabanas marcant el darrer gol en els últims segons.

A la Nova Escullera, el Barceloneta de Chus Martín, tot i la pressió de l'equip local, ha guanyat un derbi que gairebé ha sentenciat abans del descans (4-9). Cal destacar els quatre gols d'Albert Español, els tres de Fran Fernández i el retorn d'Alberto Munárriz, lesionat fins ara.

Un altre duel interessant es lliurava a la Josep Vallès entre el CE Mediterrani i el Real Canoe NC-Isostar. La victòria final se l'ha endut el conjunt barceloní (9-6). L'altre equip de Madrid, l'AR Concepción-Ciudad Lineal, segueix sense poder guanyar i aquesta vegada ha perdut a casa contra el CN Mataró Quadis (2-17). Finalment, el CN Poble Nou-Enginyers ha aconseguit a la Piscina Sant Jordi una important victòria (8-9) contra el CN Catalunya en l'altre derbi barceloní de la jornada. El gol del triomf l'anotava el capità, Mateu Díaz, en l'últim segon.