WATERPOLO
Esports 15/02/2019

Barceloneta - Barcelona i Mediterrani-Mataró, semifinals de la Copa de waterpolo

L'equip mariner derrota el CN Terrassa en el gran partit dels quarts de final

Atlètic Barceloneta-CN Barcelona, primera semifinals de la Copa de waterpolo

BarcelonaLa Copa del Rei de waterpolo ja coneix les seves semifinals, amb un derbi Barceloneta-CN Barcelona, i un Mediterrani-Mataró a la segona semifinal. L'equip amfitrió, el Mataró, ha superat un Sant Andreu combatiu, i el Mediterrani, a un Sabadell que s'ha quedat a un pas de forçar els penals.

El Barceloneta, molt superior

L'Atlètic-Barceloneta, gran favorit per tornar a guanyar la Copa del Rei de waterpolo masculí, s'ha imposat per un clar 10-4 al CN Terrassa en el partit més destacat dels quarts de final, jugats a Mataró. En el duel entre els dos primers classificats de la Lliga, l'equip mariner no ha fallat.

El Barceloneta ja ha començat amb un parcial de 4-1, però l'equip vallesà, entrenat per Dídac Cobacho, ha reaccionat al segon quart, quan anaven perdent per 6-4 gràcies al bon partit de Sergi Mora. Felipe Perrone, però, s'ha convertit en el líder de l'equip mariner marcant el 7-4, abans d'un tercer quart marcat per les bones aturades dels dos porters, ja que no s'han vist gols. En l'últim quart, Perrone i Granados han evitat la sorpresa, amb un parcial de 3-0 que ha decidit el partit en l'últim quart.

El rival del Barceloneta a la semifinal d'aquest dissabte serà el seu veí, un CN Barcelona que ha superat als penals el Canoe, i així ha assegurat de passada unes semifinals 100% catalanes. L'equip de Toni Esteller, després de patir contra els madrilenys (5-5), s'ha imposat a la tanda de penals per 3-4. En un partit marcat per la bona feina de les defenses, el Barcelona ha arribat a anar perdent a falta d'un minut per al final del partit.

El Quadis CN Mataró, de festa

El Quadis CN Mataró, l'amfitrió, s'ha classificant brillantment per a les semifinals, en què es trobarà el CE Mediterrani. Els maresmencs s'han imposay a un combatiu CN Sant Andreu per 7-5 en un gran partit de waterpolo. Al descans de fet, el partit anava 4-4 en un duel que no s'ha decidit fins el darrer quart. Després de l'expulsió definitiva d'Erik Brugué, Edu Mínguez marcava en superioritat un gol que podia valer una semifinal (6-4). Però en el següent atac Óscar Asensio donava vida als andreuencs. Ramiro Veich però, posava el 7-5 definitiu.

El rival dels locals serà el Mediterrani. En un partit molt igualat, el Medi s'ha desfet del Sabadell en un partit en que just abans dal descans, el Medi manava per 7-3. Al tercer quart però, el Sabadell, amb un inspirat López-Escribano, s'ha acostat 7-5. Però en el darrer quart, amb el Medi guanyant per 8-7, el Sabadell ha fallat dos atacs claus.