WATERPOLO
Esports 14/03/2012

El CN Sabadell de waterpolo jugarà la final de l'Eurocup després d'empatar a Hongria (10-10)

Els homes de Gabi Hernàndez jugaran la final de la segona competició continental contra el Savona italià

T.p.
Gabi Hernández donant ordres als seus jugadors en la final de la Copa del Rei.

BarcelonaEl Club Natació Sabadell jugarà la final de la segona principal competició de clubs del waterpolo masculí, l'Eurocup, després d'empatar a 10 gols a la piscina del Szolnoki, fent bo el 9-8 de l'anada aconseguit a Can Llong. El Sabadell ha sortit amb força, i dominava per 3-5 a la fi del primer quart. A la fi del segon quart el resultat era de 4-6, i a la fi del tercer, 7-9. Fins al darrer quart, els locals no han aconseguit acostar-se en el marcador, de manera que els catalans han aguantat la diferència de gols tot i l'atac desesperat dels locals durant bona part del partit, però al final el Szolnoki ha aconseguit empatar.

Els homes de Gabi Hernàndez jugaran la final contra el Savona italià, guanyador de la primera semifinal després de superar els napolitans del Posillipo. Els tres gols del català Marc Minguell van permetre al Posillipo guanyar la tornada per 11-8, un resultat insuficient després del 8-4 de l'anada.

Arribar a la final de l'Eurocup consolida l'equip vallesà com el club de moda, ja que enguany ja ha guanyat la Copa del Rei i s'ha situat líder de la Divisió d'Honor.