WATERPOLO
Esports 28/01/2017

CN Sabadell - Atlètic Barceloneta, gran final de la Copa del Rei de waterpolo

Els favorits han imposat la seva llei a les semifinals derrotant el Sant Andreu i el CN Barcelona

El Club Natació Sabadell va sorprendre al CN Atlètic-Barceloneta en el primer partit

BarcelonaEl CN Sabadell, amfitrió de la Copa del Rei de waterpolo, s'ha imposat al Sant Andreu en la segona semifinal (9-5) i disputarà el títol demà amb l'Atlètic Barceloneta.

El partit no ha tingut gaire història, ja que els de Chava Gómez s'han avançat de seguida al marcador en el primer quart (4-2) i han augmentat la diferència a quatre gols (7-3) al descans. Malgrat els intents del tècnic dels andreuencs, Dani Ballart, de buscar solucions a la fluïdesa dels locals, el Sabadell encara ha augmentat més la diferència en el tercer quart, amb gols d'Óscar Carrillo i Borja Fenoy, que han deixat el partit sentenciat al final del tercer quart (9-3). Ha reservat peces Chava Gómez en l'últim quart, pensant en la final de demà. Ha posat en joc el porter suplent Jordi Mardones en substitució de José Motos i, a més, el partit s'ha alentit. Dani Cèrcols i Erik Bruge han fet dos gols visitants, per tancar el partit (9-5).

La final de demà (12.00 h) és l'esperada. L'Atlètic Barceloneta, campió en les últimes quatre edicions de la competició copera, tindrà un complicat rival en el Sabadell, l'equip que ha acabat amb una ratxa de 41 victòries dels mariners aquest any a la lliga.

El Barceloneta, imparable

La final, doncs, serà entre els amfitrions i el gran campió. A la primera semifinal el Barceloneta no ha donat ni una opció al CN Barcelona (12-3) i s'ha classificat per a la final. Els de Chus Martín, l'equip dominador del waterpolo espanyol els últims anys, han vençut el club cenebista amb parcials de 3-0, 3-1, 3-1 i 3-1.

La gran actuació del porter Edu Lorrio ha impedit que el Barceloneta obrís d'hora el marcador, però quan Lorrio ha rebut el primer gol, Martin Famera i Alberto Munárriz han deixat el 0-3 al final del primer quart. El parcial s'ha ampliat fins al 0-6 en el segon quart, amb gols de Famera, Roger Tahull i Strahinja Rasovic. L'holandès Nispeling ha obert el marcador per als cenebistes abans del descans.

La tònica no ha variat en el tercer quart ni en el quart final, tancats a favor del Barceloneta amb els mateixos parcials (1-3). La victòria dels mariners finalment ha estat per 3-12 i el Barceloneta aspirarà a la seva cinquena Copa consecutiva.