Esports 14/05/2016

El CN Sabadell, primer finalista de la lliga de waterpolo femenina

Olga Domènech durant la semifinal que es va jugar ahir.

BarcelonaL'Astralpool CN Sabadell és el primer equip classificat per a la gran final de la Divisió d'Honor Femenina després d'imposar-se per 18-4 al CN Rubí en el segon partit de la sèrie de semifinals. El quadre de Nani Guiu no ha donat opció a les rubinenques, per a les quals haver arribat als 'play-off' ha estat un premi en el comiat de l'entrenador Javi Rubio, que avui ha dirigit el seu últim partit.

L'inici de les sabadellenques ha tornat a ser fulgurant. 5-0 d'un cop de ploma en el primer parcial, que han arrodonit fins al 8-1 del descans. Les de Javi Rubio han ajustat línies i han oposat més resistència després de la represa; gràcies a això, han aguantat en el tercer quart (4-3). Al final, 18-4 i l'Astralpool CN Sabadell que es converteix en el primer finalista d'aquesta edició 2015-2016. El rival serà el guanyador del La Sirena Mataró - Sant Andreu, amb domini de les maresmenques per 1-0.