WATERPOLO
Esports 25/04/2015

El CN Sabadell cau amb l'Olympiacos a la final europea (9-10)

Les vallesanes perden el primer partit després d'anys de domini del waterpolo europeu

Les jugadores del Olympiacos, amb la copa

BarcelonaEl CN Sabadell ha perdut la final europea contra l'Olympiacos per 10-9 deixant escapar la oportunitat de guanyar per quart cop la corona europea de waterpolo femení. La final, perduda per un gol, és la primera derrota en tres anys en un partit europeu de les noies de Nani Guiu.

Anni Espar ha marcat el primer gol del partit, però Southern ha fet el gol de l'empat. Abans del final del primer quart, Forca ha marcat el 2-1. Les coses semblaven anar bé durant el segon quart gràcies a un segon gol d'Anni Espar i un gol des de la boia de Maica Garcia (4-1), però en dos atacs consecutius les gregues han tornat al partit abans del descans (4-3).

El tercer quart però, ha estat de domini grec. Malgrat el gol d'Olga Domènech (5-3), un parcial de 0-3 ha fet molt de mal, amb un gol de l'australiana Southern, un altre de Bianca i un altre d'Avramidou. Judit Forca ha marcat el 6-6 però de nou Southern ha marcat dols gols consecutius (6-8). Contra les cordes, Judit Forca ha marcat el 7-8 abans del final del tercer quart.

Al darrer quart, Jennifer Pareja ha demostrat el seu caràcter campió amb dos gols consecutius per donar la volta al marcador (9-8) a falta de cinc minuts pel final. Manolioudaki ha empatat amb un llançament llunyà (9-9). I en el darrer minut, Manolioudaki, de nou, ha fet el 9-10. El CN Sabadell ha disposat d'un darrer atac però la defensa s'ha fet amb la pilota.