WATERPOLO
Esports 10/04/2013

Felipe Perrone jugarà l'amistós de la selecció catalana de waterpolo contra el Brasil

Nascut al Brasil, Perrone serà l'únic jugador del Barceloneta present a la piscina, ja que aquest club lluita per la Champions

Ara
2 min

BarcelonaAquest proper diumenge 14 d'abril a les 13.00 el C.N.Barcelona acollirà un nou partit de la selecció catalana masculina de waterpolo, un amistós contra el contra Brasilen motiu del 14è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona.

El director tècnic i seleccionador català, Quim Colet, ja ha donat ha conèixer els noms dels jugadors que formaran part de la selecció catalana absoluta. Colet ha decidit no convocar jugadors del C.N.Atlètic Barceloneta ja que "la setmana que ve es juguen els quarts de final de la Champions, el partit d'anada per entrar a la Final Four, i és evident que hem de donar el màxim suport al club i als seus objectius de la temporada, perquè els seus objectius, també són els nostres". Ara, si ha estat convocat Felipe Perrone, jugador nascut al Brasil del Barceloneta. "Pel Felipe aquest encontre té un component emocional i per tots era important que entrés a la convocatòria". A la piscina del C.N.Barcelona i en aquest encontre tant especial pel waterpolo català, també podrem veure a un jugador, conegut per l'afició catalana, Adrià Delgado. Ell, però jugarà amb Brasil, país en el què viu i juga a waterpolo gràcies als seus orígens catalano-brasilenys. Delgado s'ha format com a jugador de waterpolo en el C.N. Atlètic Barceloneta i al centre de tecnificació de la Federació Catalana de Natació.

Aquests són els noms dels jugadors catalans convocats pel Catalunya - Brasil: Iñaki Aguilar, Oscar Carrillo, Pere Estrany i Xavi Vallès del C.N.Sabadell; Felipe Perrone del C.N.Atlètic Barceloneta; Joel Esteller i Gerard Reixach del C.N.Barcelona; Marc Larumbe del C.N.Catalunya; Fran Sánchez del C.N.Mataró; Ricard Aguiran i Adrià Carabí del C.E.Mediterrani; Oscar Aguilar i Ricard Alarcón del C.N.Terrassa; Albert Español del R.N.Florentia i Ramón Sentís del C.N.Sant Andreu.

stats