Esports 21/05/2019

Wu Lei passarà pel quiròfan per ser operat de l'espatlla

El jugador xinès va arribar lesionat a l'Espanyol, però els metges van acordar ajornar l'operació

Roger Requena
2 min
Wu Lei passarà pel quiròfan per ser intervingut de la seva espatlla esquerra

BarcelonaGairebé quatre mesos després d'aterrar a l'Espanyol amb un important bony a l'espatlla esquerra, Wu Lei passarà per fi pel quiròfan aquest dijous. L'atacant xinès, que va patir una lesió en aquesta zona durant la seva participació en la Copa d'Àsia del gener passat, va rebre el vistiplau dels metges del club per seguir competint tot i tenir un visible bony a l'espatlla. El jugador serà intervingut d'una lesió de grau III-IV en l'articulació acromioclavicular de l'espatlla esquerra que requerirà cirurgia perquè es recuperi del tot.

Wu va patir una patologia de segon grau en l'articulació acromioclavicular esquerra, que tanmateix no li va impedir seguir competint amb la seva selecció. Quan va arribar al conjunt blanc-i-blau es va valorar el seu estat mèdic i es va determinar que podria seguir jugant amb normalitat. Wu Lei es va convertir en un habitual en l'onze titular des que va debutar amb l'Espanyol, a Vila-real, davant el conjunt local.

A finals d'abril, en el partit davant el Celta, en una caiguda fortuïta, el davanter va notar certa inestabilitat a l'espatlla esquerra i va ser sotmès a un nou examen. El diagnòstic va precisar que, a partir d'aquell moment, l'estat de l'espatlla li podria causar molèsties de manera continuada.

El mateix jugador va manifestar la seva voluntat de seguir competint fins al final del campionat tenint en compte la rellevància dels tres partits que quedaven i a nivell esportiu també es va estudiar i valorar tot el que Wu Lei podria seguir aportant a l'equip. Des d'aquell instant el davanter xinès va començar un treball específic tant des del punt de vista mèdic com de fisioteràpia amb els professionals del club, que li ha permès completar la temporada i tenir un paper protagonista en la recta final.

En les últimes hores, a través de la Mutua Montañesa, el club ha buscat l'opinió de diferents cirurgians experts en aquest tipus de malalties, que han decidit, finalment, que la intervenció es practiqui aquest dijous a l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona. El davanter es quedarà un parell de dies al centre hospitalari abans de tornar a casa i començar el procés de rehabilitació. En principi, s'espera que Wu Lei pugui arribar en plenes condicions a participar en la primera eliminatòria de l'Europa League, que es jugarà l'última setmana de juliol.

stats