BARÇA

L'afició del Barça rep amb tímids xiulets els jugadors

Després del gol d'Aduriz s'han vist els primers mocadors blancs de la temporada

Divisió d'opinions entre els aficionats del Barça presents a l'estadi. Ja durant l'escalfament dels jugadors, s'han sentit alguns xiulets. Especialment quan han sonat els noms de Pinto, Alves i Gerardo Martino. Molts aplaudiments s'han contraposat als xiulets. Quan s'ha anunciat el cas de Messi, l'estadi ha aplaudit més fort. Malgrat tot, s'ha registrat una entrada fluixa, amb molts turistes i força aficionats de l'Athletic.

Durant el partit, l'afició ha aplaudit fort quan Messi ha entrat en joc. Quan l'argentí ha fallat un gol, el seu nom ha estat cantat fort en una mostra de suport. Alves, en canvi, ha vist com era xiulat, sempre de forma tímida, després d'un xut alt.

Amb el gol d'Aduriz a la segona part, alguns aficionats han tret mocadors blancs. En aquest moment els xiulets s'han fet més forts, però un cop la pilota ha tornat en joc s'ha seguit animant. Els xiulets s'han escoltat de nou quan Cesc ha entrar per Xavi. El maresmenc ha estat xiulat just després dels aplaudiments per Xavi.

Finalment, els gols de Pedro i Messi han calmat els ànims just en el moment en que els xiulets podien començar a fer-se escoltar més que els crits d'ànim.