Admeten a tràmit una nova demanda contra Harvey Weinstein

La productora Alexandra Canosa l’acusa de violació, abús sexual, intimidació i assetjament

Continuen creixent les acusacions contra Harvey Weinsten. Ara un jutge federal de Nova York ha admès a tràmit una nova demanda sota la llei de protecció de víctimes de tràfic humà que va presentar fa un any Alexandra Canosa, una productora de Netflix. De fet, la demanda estava feta contra el productor, les seves dues companyies, el seu germà Roberto i sis exdirectors d'aquestes empreses, segons un document del Tribunal del Districte Sud de Nova York. Tot i això, només s’ha admès la demanda contra el productor de Hollywood i les seves dues companyies, sota l’acusació de presumpta violació, abús sexual, intimidació i assetjament.

Segons Canosa, productora de la sèrie ‘Marco Polo’ a Netflix, el productor va abusar sexualment d’ella i la va violar en diverses ocasions entre el 2010 i el 2017. Aquests incidents haurien tingut lloc sota el pretext de reunions de negocis a Nova York, Los Angeles, Malàisia i Budapest. A més, a la demanda Canosa al·lega que les companyies de Weinstein i els seus treballadors van facilitar i amagar les conductes del productor, que hauria amenaçat amb prendre-li la feina i vetar-la de la indústria de l’entreteniment si ella rebutjava els assetjaments sexuals.

Durant els últims anys, més de 80 dones han denunciat Harvey Weinstein per presumptes violacions, assetjament i abusos. Algunes són reconegudes actrius com Cate Blanchett, Ashley Judd i Cara Delevigne.