Angelina Jolie demana el divorci a Brad Pitt

Segons la web TMZ, l'actriu hauria presentat una demanda en què al·lega "diferències irreconciliables" amb el pare dels seus fills

L'esperança que els matrimonis poden ser ideals i durar indefinidament està en dubte des d'avui mateix. Concretament, des que s'ha sabut que Angelina Jolie (41 anys) i Brad Pitt (52 anys) estarien en tràmits de divorci. La bomba informativa, que encara no ha sigut confirmada per cap dels dos membres de la parella, l'ha llançat el portal especialitzat en 'celebrities' TMZ, que ha anunciat que ella hauria anat al jutjat a sol·licitar la dissolució del matrimoni al·legant "diferències irreconciliables".

El dia oficial del divorci que consta als papers seria el 15 de setembre d'enguany, i l'advocada que ha elegit ella és una especialista en divorcis de persones conegudes. La lletrada, Laura Wasser, entre d'altres ha portat la separació de Melanie Griffith i Antonio Banderas i de Tom Cruise i Nicole Kidman. Segons les primeres informacions, l'actriu només hauria sol·licitat la custòdia dels fills i no hauria demanat cap compensació econòmica.

Els més guapos de Hollywood

La parella, que tenen sis fills en comú i porten 12 anys junts, s'havien convertit en una icona de l'estabilitat conjugal a Hollywood, on les vides privades dels actors tenen un pes social molt fort. Des que es van conèixer, durant el rodatge de 'Sr. i Sra. Smith', la química va sorgir entre ells fins a tal punt que ell va decidir donar per finalitzada la seva anterior relació amb l'actriu Jennifer Aniston, amb qui havia compartit sis anys, quatre dels quals com a marit i muller.

'Acabats' de casar

Després d'anys junts, no va ser fins a l'estiu del 2014 que Brangelina, com es coneix la unió de Jolie i Pitt, no va casar-se legalment. L'acte va quedar retratat a la revista ' People', que va publicar una imatge de la cerimònia que la parella havia celebrat al sud de França. Tant ell com ella han sigut considerats en moltes ocasions, per tot tipus de publicacions, dos dels actors més atractius del món, a banda de ser també els més ben pagats, cosa que feia que el seu matrimoni s'hagués convertit a nivell mediàtic en la unió de dues de les persones més influents del panorama interpretatiu dels EUA i, en conseqüència, del món.