Ares Teixidó va tenir una relació secreta amb David Bustamante

La parella es va veure clandestinament des del setembre del 2017 fins al juny passat

Va ser una relació secreta, però molt intensa. Amb aquestes paraules ha descrit la presentadora Ares Teixidó la relació clandestina que va mantenir amb el cantant David Bustamante a la revista ‘Lecturas’. Segons Teixidó, la parella es va conèixer el setembre del 2017 durant una festa de Telemadrid. Aquell dia Bustamante la va forçar "a estar sols al vestidor" i van estar junts fins a les 7.30 h de la matinada. Una relació que van mantenir en secret i que es va acabar el juny passat, època en què s’especula que el cantant sortia amb la ballarina Yana Olina.

"El David i jo estàvem molt enamorats", diu Teixidó, que assegura que aquesta relació clandestina li ha passat factura físicament i anímicament. Fa deu dies que li han diagnosticat diabetis nivell 1. "Tot el que vaig patir m’ha costat la salut".

La notícia que entre la presentadora i el cantant hi havia una relació amorosa ja va saltar a la llum l’octubre del 2017 a ‘Lecturas’. En aquells moments, Bustamante estava en ple procés de divorci amb Paula Echevarría.