L'Hotel Vela aplega la ‘jet-set’ amb música electrònica

La primera edició del festival Wake up Call al continent europeu va atraure moltes cares conegudes

Una congregació de 'vips' i ‘celebrities’ internacionals van viure el cap de setmana passat al W Barcelona, l’Hotel Vela, el Wake up Call, el festival de música electrònica que organitza la cadena W Hotels. Era la primera edició d’aquest revolucionari festival al continent europeu i va atraure moltes cares conegudes, que es van deixar veure durant els dos dies de celebració. És el cas de l’actriu espanyola Paz Vega i el seu marit Orson Salazar, i el de supermodels de primera línia com Emily DiDonato, Romee Strijd, Elsa Hosk i Martha Hunt.

Entre les sessions de música, que estaven repartides pels diferents espais de l’hotel i anaven a càrrec d’artistes com Martin Solveig, Black Coffee, Pete Tong o Gorgon City, els assistents van poder disfrutar dels serveis exclusius de l’establiment i la seva filosofia ‘whatever whenever’ (El que sigui, quan sigui). És a dir, es van poder relaxar a la piscina Wet, van provar algun dels massatges del Bliss Spa i van tenir l’opció d’apuntar-se als entrenaments HIIT d’Urban Gorillas.

La gira d’aquest selecte festival, que està adreçat exclusivament a membres dels clubs Starwood Preferred Guest i Marriott Rewards de la cadena, seguirà el pròxim 4 i 5 d’octubre al W Bali, i a principis del 2019 a l’acabat d’estrenar W Dubai.