Carlota Casiraghi desmenteix la seva ruptura amb Dimitri Rassam

Anuncia en un comunicat que emprendrà accions legals contra la publicació que va difondre el rumor

Fa una setmana la revista '¡Hola!' es feia ressò en exclusiva de la separació entre Carlota Casiraghi i Dimitri Rassam. Una notícia que va córrer com la pólvora entre els mitjans nacionals i internacionals. Ara la princesa monegasca i el productor de cinema han difós un comunicat oficial en què desmenteixen que entre ells hi hagi hagut cap mena de ruptura.

"L’explicació d’aquesta informació cínica i falsa és senzilla: generar conflicte sobre una situació que no existeix ni ha existit mai amb l’objectiu de posar-li preu, perquè l’anunci d’una separació correspon sempre a un motiu de compra", es pot llegir en el document. A més, la parella assegura que aquesta informació falsa és molt nociva per a ells mateixos, els seus fills i familiars, de manera que han convingut en sol·licitar al seu "advocat que busqui solucions per emprendre les accions legals pertinents, a ser possible, davant les jurisdiccions penals".

Casiraghi i Rassam, que van començar a sortir el 2017, fa dos mesos que han tingut el seu primer fill, el Balthazar, i tindrien previst casar-se en els pròxims mesos.