Diversos famosos participen en el repte ‘Jo escullo planeta’

Alejandro Sanz, Clara Lago o Roberto Leal apareixen a les xarxes mossegant una bossa de plàstic

Fernando Tejero, Alejandro Sanz, Clara Lago, Roberto Leal i Ingrid Rubio són algunes de les celebritats que ja han participat en el repte '#YoElijoPlaneta'. Es tracta d’una campanya organitzada per National Geographic Espanya que busca conscienciar sobre els perills de la utilització massiva del plàstic.

La idea dels creadors és que tothom es faci una foto mossegant una bossa de plàstic, igual que passa amb els milers de tortugues marines que cada any confonen les bosses amb meduses. A més, la foto s’ha de penjar a les xarxes socials amb el 'hashtag' de la campanya i, a la vegada, reptar els amics i coneguts a fer el mateix. Una campanya a la qual en les últimes hores ja s’han sumat diversos personatges públics.

Ja han passat uns mesos des de la publicació de l’aclamada portada del mes de juny de National Geographic, en què apareixia una bossa flotant al mar que a primera vista semblava un iceberg. Va ser aleshores que la revista va iniciar una campanya de conscienciació anomenada ‘Planet or plastic’ [Planeta o plàstic], una plataforma des de la qual es van revelant esfereïdores dades sobre l’ús massiu del plàstic i la mala repercussió que això té per al planeta.

Més continguts de