Estrella Damm publica el tràiler de 'Les petites coses', el seu espot d'aquest estiu

Jean Reno i Laia Costa protagonitzen l'anunci, dirigit per Alberto Rodríguez

Estrella Damm ha publicat aquest divendres al matí el tràiler del seu espot d'aquest estiu. Igual que els últims anys l'anunci serà un curtmetratge dirigit i protagonitzat per grans noms del món del cinema. En aquesta ocasió, els protagonistes són el francès Jean Reno i la catalana Laia Costa, mentre que Alberto Rodríguez –guanyador del Goya a la millor pel·lícula i al millor director l'any passat per 'La isla mínima'– s'ha encarregat de la direcció de l'anunci.

El vídeo complet, titulat 'Les petites coses', s'estrenarà el 7 de juny, però de moment el tràiler mostra com els dos protagonistes es coneixen per casualitat en un restaurant. "Si per un imprevist et quedessis atrapat quatre dies en un racó del Mediterrani, què és el que més t'agradaria fer?", es pregunta la veu en off. En els 40 segons que dura aquest avanç, Reno i Costa comparteixen alguns àpats –com ara un suquet– i un passeig en barca per la costa mediterrània.

Segons Damm, el curtmetratge –que s'acompanya d'una banda sonora creada per Ramon Mirabet–, explica una història que "ràpidament es converteix en una muntanya russa emocional, amb silencis carregats de significat, humor i tendres, però també aspror, falta d'empatia i orgulls propis i aliens ferits".