Estils 29/10/2015

Ferran Adrià defensa el consum de carn "de qualitat i de forma moderada"

Ara
1 min
El cuiner Ferran Adrià / JUANJO MARTÍN - EFE

BarcelonaEl cuiner Ferran Adrià ha defensat aquest dijous menjar carn "de qualitat i de forma moderada", quan li han preguntat per l'informe de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) sobre el risc de patir càncer si se'n menja.

"Jo seguiré menjant carn moderadament, de qualitat i boníssima", ha dit el xef català en declaracions a l'agència Efe, que encara que ha demanat que es deixi "treballar els experts" considera que l'advertència ha estat "mal explicada".

Adrià ha assenyalat que és sabut que "tot el que mengem afecta la nostra salut", per això ha advocat perquè imperi la "lògica" i es consumeixin els productes de forma moderada.

El xef, considerat un dels millors cuiners del món, ha explicat que la gent pensa que "cal menjar productes naturals" i el que la majoria no sap, per exemple, és que el tomàquet que consumim "no és natural", ja que és una varietat de l'original que procedeix dels Andes.

stats