Ferran Adrià presenta el segon volum sobre còctels de la Bullipedia

Es tracta d'una gran obra sobre la qualitat i la innovació en aquest sector

Ferran Adrià i Javier de las Muelas han presentat aquest dilluns una nova entrega -el segon volum- de la Bullipedia, aquest cop dedicada a la cocteleria. Ferran Adrià ha explicat que d'aquesta obra se'n llançaran 3.000 exemplars i ha dit que queda a mig camí entre el tractat científic, la crònica de tendències i un màster en administració i gestió d'una cocteleria, segons ha recollit Europa Press.

Aquest segon volum, ¿Cómo funciona una coctelería? -en què també ha participat el bartender Simone Caporale-, aprofundeix en el negoci de la cocteleria: des de com influeix la personalitat del cambrer fins a l'oferta de la carta o la llista de tràmits burocràtics perquè tot estigui en regla. 

La Bullipedia, que acabarà tenint format digital, culminarà amb 30 llibres i unes 18.000 pàgines. Un projecte faraònic del que va ser el millor cuiner del món.