El xef Joan Escribà rebrà un guardó d'honor el 2020

Els premis Barcelona Restauració li atorgaran el reconeixement en la pròxima edició

El compromís amb la qualitat, l'excel·lència del sector i la seva vinculació amb la ciutat de Barcelona, des d'on ha internacionalitzat el sector de la restauració, han estat les claus per a un reconeixement que avui s'ha fet públic a Joan Escribà. El xef i restaurador rebrà el primer guardó d'honor dels Premis Barcelona Restauració, que celebrarà la seva pròxima edició el 2020.

El primer tinent d'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, i el president del Gremi de Restauració a Barcelona, Pere Chias, han visitat aquest dimarts el local d'Escribà, el Xiringuito Escribà, per comunicar-li el lliurament d'aquest nou guardó.

Escribà, fill d'una reconeguda nissaga de pastissers de Barcelona i París, va obrir el seu local l'any 1992, coincidint amb la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona, i des d'aleshores s'ha convertit en un referent culinari a la costa catalana i el Japó, on va obrir un altre restaurant el 2018.

Els premis Barcelona Restauració, impulsats per l'Ajuntament de Barcelona i el Gremi de Restauració, que es van atorgar per primera vegada l'any passat, tenen quatre categories: qualitat gastronòmica, integració al barri, local notori i innovador i el nou "Els imprescindibles de Barcelona", amb què serà guardonat el xef i restaurador.