La mare de Katy Perry assegura que la cantant va estar posseïda pel dimoni

Mary Christine Hudson celebra que Déu la fes tornar al "camí de la rectitud"

Mary Christine Hudson, mare de la cantant Katy Perry, ha explicat que tots els seus fills han estat sota la influència del dimoni durant tota la seva infància. "És difícil veure els teus fills fer les coses a la seva manera, especialment quan és totalment l'oposada a la manera de Déu", va exposar públicament en una  conferència sobre educació.

Tot i això, diu que ja està curada de les "influències demoníaques" de quan era petita perquè l'esperit de Déu va fer que tot fluís entre elles i tornés "al camí de la rectitud". Hudson també va explicar que va tenir una potent depressió postpart després del naixement de Perry i que això la va portar a un "lloc extremadament fosc". El millor antídot contra aquesta mena de problemes de salut opina que és una "bona sessió d'adoració". Des del seu punt de vista, "les persones han de recórrer a Déu abans que els receptin pastilles".

Després d'una joventut esbojarrada, els pares de Perry s'han convertit en "cristians renascuts" i tenen la religió com a pilar central de la seva vida. La mare, per exemple, amb 70 anys encara fa de pastora pentecostal a Santa Barbara (Califòrnia), el seu lloc d'origen.