Les mans de Carles d'Anglaterra eclipsen Letícia a Londres

La reina consort espanyola va acudir a la capital britànica per inaugurar una exposició de Sorolla

La reina Letícia va ser dimecres a la tarda a Londres, on va acudir per inaugurar una exposició de Sorolla a la National Gallery que organitza la casa de subhastes Sotheby's. La consort espanyola va arribar amb retard a la inauguració de la mostra, on l'esperava el príncep Carles -que és patró de la pinacoteca-, i va marxar directament a Espanya només acabar la feina. 

Carles, que li va haver de fer una reverència perquè ella és reina i ell segueix sent 'només' príncep, va cridar l'atenció a l'agafar-li la mà a la reina per com d'inflades i vermelles tenia les mans. L'hereu britànic, de 70 anys, va mostrar-li a Letícia l'exposició, anomenada 'Sorolla: spanish master of light'.

Ha passat un any i mig des de la visita d'estat dels reis d'Espanya a Anglaterra. La reina s'ha tornat a trobar amb el príncep de Gal·les i han tornat a demostrar que entre ells hi ha molta sintonia. No obstant, no ha fet fortuna amb l'elecció de la vestimenta, que alguns han considerat poc encertada. Concretament, i aprofitant que estava a una exposició pictòrica, algun mitjà ha aprofitat per assenyalar que anava feta "un quadre". La reina portava un vestit d'estampat floral de Carolina Herrera acompanyat d'unes sabates de Nina Ricci.