Macaulay Culkin torna a quedar-se 'Sol a casa' però amb l'assistent de Google... i així canvia la pel·li

Els nostàlgics del film han aplaudit l'anunci de Nadal en què participa l'actor americà

Vint-i-vuit anys després de l'estrena de 'Sol a casa', l'actor Macaulay Culkin s'ha tornat a posar en la pell de Kevin McCallister, aquell noi a qui els pares van deixar sol a casa i que va convertir-se en una icona popular. Ho ha fet per protagonitzar un anunci que ja acumula 7 milions de visualitzacions a Twitter i que imita algunes de les escenes més famoses de la pel·lícula.

Aquesta cop, però, el Kevin és un adult i compta amb una ajuda tecnològica: l'assistent de Google.

L'anunci de seguida s'ha guanyat l'amor del públic a les xarxes, i plataformes com Internet Movie Database han respost al tuit de l'actor celebrant el contingut de l'anunci: "El regal que no sabíem que necessitàvem", han publicat.

Els usuaris també han compartit muntatges amb la comparativa entre l'anunci i la pel·lícula, i els més nostàlgics han respost amb mems i gifs del film original.

Després de tants anys, la pel·lícula que va dur a la fama Macaulay Culkin continua sent un visionat clàssic durant les festes nadalenques. Tant és així que el mateix actor va confessar l’abril passat en una entrevista amb Ellen DeGeneres que durant aquesta època de l’any intenta no sortir gaire de casa pels fans. "Puc entrar gratis al restaurant que vulgui, però sé que tothom em mirarà mentre hi sigui", explicava. A més, Culkin admetia que no és gaire assidu de la pel·lícula i que l’ha vist poques vegades. Però sembla que, tal com va explicar més tard al programa de Jimmy Fallon, encara recorda alguns dels diàlegs més famosos, que de vegades recita als seus amics i familiars.

Macaulay Culkin, que ara te 38 anys, va tenir una joventut complicada. Després de convertir-se en estrella infantil, va viure una adolescència marcada per l'abús de drogues i el 2004 va ser detingut per possessió.

Macaulay Culkin va rebutjar tres vegades protagonitzar 'The Big Bang theory'

Més continguts de