Mango debuta entre 'celebrities' a la gala del Met

La marca catalana ha vestit la directora d'art Sofía Sanchez de Betak

La marca catalana Mango ha estat present per primera vegada a la gala del Met que s'ha celebrat aquesta matinada a Nova York. Mango ha dissenyat el vestit de Sofía Sanchez de Betak, directora d'art i consultora de moda, que és ambaixadora de la marca. 

Sánchez de Betak ha lluït un vestit amb estètica divertida que juga al voltant del concepte del mango com a fruita. Amb tons vermells, grocs i taronges cridaneres, molt de volum, i jugant amb accessoris amb forma de fruita, la directora d'art ha exhibit un 'total look' de Mango.

El vestit ha estat dissenyat per Mimi Cuttrell, l'equip de disseny de la marca catalana. “Aquest és un moment molt important per a Mango. Amb aquest tipus de projectes volem inspirar els nostres clients, mostrar-los les facetes de la marca, acostar-los a altres experiències i fer-los partícips de fites històriques per a nosaltres", ha dit Jan Rivera, director d'imatge de la casa.

La marca ha creat, a més, una col·lecció especial dedicada a la gala Met que estarà disponible a la botiga que tenen a Nova York a Broadway i a la web oficial de la marca a partir del 3 de juny.

Més continguts de