Marc Anthony firma el contracte més car de la història de la música llatina per una gira

El cantant, de 49 anys, s'embutxacarà una enorme quantitat per fer una gira pels EUA i sud-amèrica

El cantant Marc Anthony ha firmat un contracte de més de 130 milions d'euros per la seva pròxima gira de concerts als Estats Units, l'Amèrica Llatina i el Carib amb l'empresa de concerts i esdeveniments esportius CMN, tal com recull l'agència Efe. És l'acord més alt que un artista llatí ha firmat en la història, i estableix que Cardenas Marqueting Network (CMN) serà el promotor exclusiu dels espectacles de l'intèrpret, segons assenyala l'agència de notícies.

Per al mercat d'Europa, la gira serà coproduïda per Magnus Talent Agency (MTA), fundada per Marc Anthony, i CMN, amb la qual el cantant té una relació de feina de tres dècades. Marc Anthony, de 49 anys, "estableix un nou precedent en el sector de concerts amb aquest nou acord i rep la major compensació per a una gira internacional de qualsevol representant de música llatina, i un dels acords més lucratius d'artistes en els últims temps de qualsevol gènere", afegeix un comunicat emès per l'oficina de l'artista i l'empresa que l'ha contractat.

"El Henry i jo vam començar en aquesta indústria fa trenta anys, sempre amb la intenció de canviar l''statu quo'. Si quan vam començar m'haguessin dit que arribaria un moment monumental com aquest, no m'hauria sorprès", sentencia el porto-riqueny, que va estar casat i té dos bessons amb Jennifer Lopez. Les passades gires de Marc Anthony s'han inclòs a les llistes de les més taquilleres.

Més continguts de