Miguel Bosé desmenteix que tingui problemes de salut

L’actriu Olivia Newton-John també s’ha vist obligada a pronunciar-se sobre el seu estat

El vídeo de felicitació de l'any nou que Miguel Bosé va penjar a les xarxes li ha provocat més d'un maldecap. En aquella gravació, que ja va ser eliminada, els fans es van alarmar perquè el cantant mostrava un rostre molt pàl·lid, una veu greu i una barba més llarga de l’habitual. Unes característiques que van fer saltar les hipòtesis sobre una possible malaltia.

Davant de tanta rumorologia, Bosé s’ha vist obligat a penjar un nou vídeo al seu compte d’Instagram amb aquest missatge: "Estic de vacances, estic tranquil, estic content, i no contestaré cap bajanada". D’altra banda, el seu representant, Octavio Padilla, també ha negat els rumors a Efe: "Aquests comentaris són ximpleries, el Miguel està sensacional, és tot el que puc dir".

No és la primera vegada que el cantant, que actualment viu a Mèxic, genera preocupació entre els fans pel seu estat de salut. El novembre passat, durant la celebració dels premis Grammy llatins, el seu aspecte desmillorat i la seva veu van ser comentats amb preocupació entre els seguidors.

Aquests dies l’actriu australiana Olivia Newton-John també s’ha vist obligada a desmentir oficialment els rumors que corrien sobre la seva mort imminent a causa del càncer. "Els rumors sobre la meva mort han sigut molt exagerats", ha dit la protagonista de ‘Grease’ en un vídeo en què es mostra alegre i assegura que es troba "genial".
El maig de l’any passat Newton-John va revelar que li havien diagnosticat un càncer de mama amb metàstasi a l’os sacre. El 1992 i el 2015 l’actriu ja havia superat altres tumors malignes.

Més continguts de