Miss Perú es troba una cama en descomposició en una sessió fotogràfica

La model va interrompre el 'shooting' en descobrir aquestes restes humanes al costat seu

L'actual Miss Perú, la model Valeria Piazza, es va trobar una cama en estat de descomposició al municipi de Tarapoto, al Perú, durant un descans d'una sessió fotogràfica que estava realitzant, tal com indiquen diversos mitjans sud-americans. La jove, que posava en unes roques situades al costat del riu Shilcayo, va observar aquestes restes humanes, que es trobaven ja en estat de putrefacció, i va avisar la resta del seu equip, que al seu torn, va avisar la policia.

Després de l'avís, la policia d'aquesta regió del país va acudir al lloc per comprovar el que havien denunciat per telèfon. A hores d'ara, les autoritats segueixen investigant els fets. "Va ser Valeria Piazza qui ens va dir que hi havia un peu [al principi ella només havia vist un peu] humà a prop seu. Lamentem el que ha passat i esperem que superi aquest mal moment. Qui s'hauria imaginat que això passaria al bell mig de la ciutat?", ha afirmat Ángela Munares, presentadora de televisió que acompanyava la model en aquells instants.

Valeria Piazza, guanyadora del certamen Miss Perú, haurà de representar el seu país al concurs de Miss Univers en la propera edició.