Mor Zombie Boy als 32 anys

El model Rick Genest ha sigut trobat mort a la seva casa de Mont-real, al Canadà

Zombie Boy, el nom artístic del model Rick Genest, va ser trobat mort a casa seva, a Mont-real (Canadà) aquest dimecres, segons han publicat mitjans especialitzats dels EUA. Conegut internacionalment pels seus tatuatges, que li omplien tot el cos i que recreaven l'aparença d'un mort vivent, sembla que ha mort víctima d'un trastorn mental que l'hauria portat al suïcidi, una dada que han publicat diversos mitjans i que la seva amiga Lady Gaga ha explicat a Twitter. De fet, Zombie Boy va saltar a la fama després de protagonitzar el vídeo musical de Gaga 'Born this way', l'any 2011, cosa que li va donar posteriorment una fama internacional inesperada amb treballs conjunts amb Jay Z o portades per a  revistes com 'GQ' i 'Vanity Fair'.

Lady Gaga, cantant que el va descobrir Rick Genest per al gran públic, ha reconegut a través de les xarxes socials que està "ensorrada" per la pèrdua del seu "amic". L'artista, de 32 anys com Genest, ha aprofitat l'ocasió per recordar a tothom que pateixi algun tipus de problema mental que demani ajuda quan se senti en perill. "Hem de salvar-nos els uns als altres", ha escrit la diva dl pop.

L'empresa que representava el model també ha emès un comunicat en què destaca que Zombie Boy "va ser estimat pels que van tenir l'oportunitat de conèixer-lo" . " Icona de l'escena artística i del món de la moda, era un innovador que anava a contracorrent de la cultura popular i ens havia enamorat " , han escrit a Dulcedo Management a través de les seves xarxes.

Palmarès de tinta

El model Zombie Boy tenia dos rècords Guinness: era la persona amb més insectes tatuats (un total de 176) i també el màxim nombre d'ossos tatuats (un total de 139). L'artista havia anunciat recentment que estava treballant en l'enregistrament d'un àlbum de rock amb l'exguitarrista de Rob Zombie, Mike Riggs, just abans de morir.

Infància difícil

El jove model va desenvolupar un tumor cerebral quan era petit que li van extirpar als 15 anys. Dos anys més tard va marxar de casa i va començar a tatuar-se el cos. A partir dels 21 anys va escollir el reconegut tatuador Frank Lewis, que s'acabaria convertint en el responsable de la major part de tots els seus dibuixos.

Debut a Facebook

La seva carrera artística va començar el 2009 amb la pel·lícula 'Cirque du freak'. A partir d'allò, es va constituir una pàgina de fans al Facebook que va arribar a tenir 1,5 milions de seguidors. Va ser allà on Nicola Formichetti, director de moda de Lady Gaga –i també director de Thierry Mugler en aquells moments– el va descobrir i el va proposar a l'artista novaiorquesa per incloure'l en algun dels seus vídeos. A banda de les col·laboracions amb revistes, també va desfilar per a Mugler a París i per a altres firmes en passarel·les d'arreu del món.