Mor la duquessa d'Alba

L'aristòcrata ha mort aquest dijous al seu palau de Sevilla

Cayetana Fitz-James Stuart, la duquessa d'Alba, ha mort aquest dijous a Sevilla als 88 anys. L'aristòcrata es trobava envoltada del seu marit, Alfonso Díez, i dels seus sis fills, segons ha pogut saber Europa Press.

La duquessa va ser traslladada dimarts, "per exprés desig de la pacient i dels seus familiars", al seu domicili sevillà des de l'Hospital Quirón Sagrado Corazón de la capital andalusa, on va ser ingressada diumenge passat a la Unitat de Cures Intensives (UCI ), després de les complicacions de salut que va patir quan una pneumònia que li va causar una petita arítmia cardíaca la va afectar immediatament després d'haver patit una gastroenteritis.

Cayetana d'Alba, més coneguda amb el nom de duquessa d'Alba, s'havia casat el 2011 amb Alfonso Díez, un funcionari de Palència que es va convertir en el seu tercer marit. Abans, l'aristòcrata va estar casada dos cops més. El primer matrimoni va ser amb Luis Martínez de Irujo, un aristòcrata espanyol amb el qual va tenir els seus sis fills i que va morir a Houston d'una leucèmia. El segon, amb el teòleg Jesús Aguirre, mort d'un càncer a la laringe.

El seu fill Carlos, el primogènit, serà el que encapçali a partir d'ara la Casa d'Alba, una de les sagues nobiliàries espanyoles més antigues, amb els orígens situats al segle XIV.

Més continguts de