Ölend: de les motxilles a la roba 'made in Barcelona'

La marca coneguda pels complements presenta una nova firma de roba sota el nom Les Marées

Ölend és sinònim de motxilles. Si passegeu per Barcelona és molt probable que acabeu veient alguna de les seves bosses, minimalistes, elegants, amb una tira de pell al mig, que porten des dels joves de 20 anys fins als de 40 i que s'han convertit en un complement cada cop més 'mainstream' a la capital catalana.

Ara, després de sis anys, l'equip d'Ölend, capitanejat per Adriana Dumon –dissenyadora i directora creativa– presenta la seva nova aventura: Les Marées, una marca de roba amb peces de qualitat i fabricació responsable, una de les seves banderes, ja que totes les peces estan produïdes a Barcelona i fetes amb lli de proveïdors espanyols.

La primera col·lecció de Les Marées està formada per 7 peces per a dona que busquen la mateixa senzillesa que caracteritza les motxilles de la marca, fugint de tendències passatgeres, ja que el seu objectiu és viure als armaris durant molt de temps, com a peces útils i atemporals. Així, els dissenys són còmodes i frescos, amb peces 'oversize' que es combinen amb altres patrons més pensats per realçar la figura femenina.

Dumon ja ha avançat que això només és el principi i que "pròximament" sortirà una col·lecció de roba per a home.

Les motxilles 'made in Barcelona' planten cara

Més continguts de