Us proposem 10 plans per al cap de setmana

Mostres florals, fires ecològiques, mercats 'hipsters' o cites gastronòmiques, el cap de setmana arriba carregat de propostes

Girona Temps de Flors

Girona torna a engalanar-se, com cada any, per acollir el Temps de Flors, que enguany arriba a la 61a edició. La ciutat sencera, i especialment el Barri Vell, s’omple de decorats florals i creacions diverses a partir de pètals i plantes que transformen per complet l’aspecte de la ciutat.

Biocultura 2016

La gran cita dels amants de l' agricultura ecològica i el consum sostenible ja és aquí. Aquest cap de setmana el Palau Sant Jordi acull la 26a edició de  Biocultura, on hi haurà més de 700 expositors (d'alimentació, salut, moda, cosmètica i artesania) i on s'esperen uns 80.000 visitants.

Palo Alto Market

Torna el  Palo Alto Market i en aquesta edició el protagonista serà el teatre. La voluntat dels organitzadors d’aquest mercat és apropar les arts escèniques al gran públic en un ambient diferent i festiu. Hi haurà diferents representacions a part de les parades habituals i tota l’oferta de 'food trucks'.

Fira Modernista de Terrassa

Aquest cap de setmana Terrassa acull la XIV Fira Modernista, que ofereix als visitants l’oportunitat de viatjar a la Catalunya del 1900. Enguany la fira està dedicada al món obrer. Al llarg del cap de setmana hi haurà una mostra de parades d’artesania i alimentació que formen el Mercat Modernista.

Diada de l’Ostra del Delta

La Diada de l’Ostra del Delta, que es fa dissabte a l’Ampolla, s’ha convertit en un referent turístic i gastronòmic de l’Ebre i del país. Es calcula que enguany es repartiran més de 2.500 kg d’ostres del Delta entre el públic. La diada, a més, és el tret de sortida de les Jornades Gastronòmiques de l’Ampolla.

Festes de Primavera

Sant Feliu de Llobregat celebra el cap de setmana les Festes de Primavera, que engloben dos esdeveniments emblemàtics de la ciutat: l’Exposició Nacional de Roses i la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat. A més, hi haurà cercaviles, sardanes i la Mostra d’Activitats i Folklore Tradicional.

Jornades de l’Arròs de Lloret

Un any mes, l’arròs serà el gran protagonista dels restaurants de  Lloret de Mar durant tot el mes de maig. Són les Jornades Gastronòmiques i hi participen diversos establiments de la vila amb propostes que oscil·len entre els 20 i els 55 euros. L’objectiu de la cita és promocionar la gastronomia local.

Poblenou Open Day

El barri del Poblenou de Barcelona  obre les portes dissabte i ofereix més de cent activitats relacionades amb l’art, la creativitat, la gastronomia, les arts escèniques i la música. 85 espais que normalment estan tancats al públic obriran les portes en aquesta quarta edició de l’Open Day.

Fira del Terròs de Calafell

Calafell celebra aquest cap de setmana la 6a edició de la Fira del Terròs. Una cita que vol rememorar el passat agrícola de Calafell i a la vegada revitalitzar i dinamitzar el nucli antic del municipi. Hi haurà demostracions d’oficis tradicionals, música, exposició d’eines domèstiques i agrícoles, tallers de fer cistells, ceràmica, pa i sabó...