Victoria's Secret tancarà de manera permanent 250 botigues als EUA i el Canadà

La firma de llenceria es veu obligada a prendre aquesta decisió per la crisi generada pel coronavirus

La companyia matriu de Victoria's Secret, L Brands, ha informat de la caiguda en les vendes que ha patit a causa del coronavirus i de les mesures que hauran de prendre al respecte. Segons la companyia, el descens de vendes –el quart consecutiu que registren– ha sigut d'un 37%. Per l'obligat tancament de les seves botigues de llenceria arran de la pandèmia del covid-19, asseguren que hauran d'aplicar un tancament definitiu de 250 botigues de Victoria's als Estats Units i el Canadà quan l'emergència sanitària s'acabi. Així ho ha notificat la companyia al parlar dels resultats del seu últim trimestre fiscal, que va finalitzar el 2 de maig, tal com recull l'agència Efe.

La firma ha informat que també tancarà 50 establiments d'una segona marca de la qual és propietària, Bath & Body Works. La notícia arriba un dia després que altres minoristes anunciessin moviments semblants. Pier 1 Imports va explicar plans per tancar totes les seves botigues i JC Penney clausurarà definitivament 242 botigues amb els seus plans per sortir de la fallida.

"Tenim la intenció d'obrir les botigues curosament, prenent mesures per garantir la seguretat dels nostres clients, complint amb les pautes governamentals", diu L Brands, que espera que la majoria dels seus establiments restants estiguin oberts a finals de juliol. Victoria's Secret té una xarxa de 1.600 botigues arreu del món.